Flash
2008-12-19 21:49:49
Laatste verandering: 2008-12-23 18:54:38
Het idee schoot me te binnen om een animatie van een kilometerteller te maken met daarop de huidige totaalstanden. Een uitgelezen kans om ook eens wat ervaring op te doen met flash. Daarom meteen de uitdaging maar aangepakt met hier het (tussen)resultaat. De cijfers zijn zelf-aangestuurde 7-segment displays (zoals ook op bijv. klokradio's), de afgebeelde data worden uit een database gehaald en de vier knoppen van de kmteller werken als besturing (met enkele klikken zijn ook de totaalstanden per jaar te vinden (van het huidige en voorbije jaren)).
Toevoeging: Nog enkele verbeteringen doorgevoerd en... een 'easteregg' (verborgen functionaliteit) toegevoegd. Laat me een tipje van de sluier oplichten: het heeft te maken met de historie van toets-indrukken. Ik ben benieuwd of jullie erachter weten te komen. Laat hier een berichtje achter als je de code gekraakt hebt :).
2008-12-25 14:21:16
Patrick
Hoi Gert-Jan,

Ik heb de code nog niet gekraakt, maar wil even zeggen dat je kilometerstand niet meer klopt. Hij staat op 'Undefined'. Batterij bijna leeg ofzo? ;-)
2008-12-26 16:44:31
Gert-Jan de Vries
He Patrick,

Bedankt voor de opmerking. Ik zal eens kijken wat het probleem is. Lege batterij lijkt me onwaarschijnlijk :)... wel leuk gevonden :D.
Plaats een reactie Print Permanent link

Nieuwe reactie:
Naam: *
Emailadres: *
Reactie:
Neem code over: Vernieuw code captcha
* Naam en emailadres zijn niet vereist. Emailadressen worden beveiligd weergeven (tegen spambots).
© Gert-Jan de Vries
Sitemap
RSS
LinkedIn
ResearchID